Klubben der får smilet frem, og får dig i MÅL.

Klubben Trinord startede i 2010, og er siden vokset ekstremt hurtigt. Vi er nu ca 150 medlemmer. Vi har i dag træning og ansatte træner inden for alle 3 discipliner i Tri. Vi gør os i at, alle vores medlemmer, kan deltage til alle træningerne, uanset niveau. Så vores træner laver en så fleksibel træning, så alle bliver trænet/rykker sig, på deres eget niveau.

Vi går meget op i det sociale. Til stævner og vores event, sætte vi gerne vores store telt op til medlemmerne, hvor i vi har vores møde sted, med kage bord m.m.

Trænings programmer fra vores træner, bliver også lagt op Facebook, så man kan følge med, hvad der foregår til træningen, hvis man er forhindret.

Vi har 4 grupper på facebook. Det er lukket grupper, hvor medlemmerne kan debattere og aftale træning sammen.

Grupperne hedder:

Trinord Medlemmer

Trinord Træning

Trinord Rejser

Trinord Køb/salg/bytte

Kontakt:

Alle spørgsmål kan sendes til:

Info@Trinord.dk

Her på siden kan du: