Spar Nord - Helsingør er en af vores største hovedsponsorer. Spar Nord er en bank der følger sine kunder i hverdagen og hvor rådgiverne både har tid og er til at få fat på. Så kunderne kan komme videre med de andre ting i hverdagen - som for eksempel at dyrke sport. Spar Nord støtter og engagerer sig i lokalområdet og ud over navneligheden er det blandt andet også en af grundene til at Spar Nord og Trinord har valgt at indgå et samarbejde.


Coach&Bikefit

 
Coach & bikefit er en af vores sponsorer og samarbejdspartnere. Coach & bikefit drives af Nicolai Norrid som er en af ​​pionererne i Europa med Retul 3D motion capture fit teknologi , og blandt en af ​​de første allerførste certificede fittere fra Retul University.
 
 

Plastcom logoPlastcom A/S er en veletableret totalleverandør til dansk og udenlandsk plastindustri.
Virksomheden er beliggende i den naturskønne Nivå ådal i Nordsjælland.
Plastcom A/S tilbyder Plastindustrien et solidt og engageret samarbejde, hvor vi sammen finder frem tilde bedte løsninger for netop Jeres virksomhed.
Ærlighed, fleksibilitet, gode relationer og service ud over det almindelige, er nøgleord her hos Plastcom A/S.

Plastcom A/S er kåret hele 3 gange som Gazellevirksomhed af Børsen. Nomineringen i 2016 til European Business Award ”Best Customer Focus” er vi også meget stolte af.

 
 


Biomekanikeren er en af vores sponsorer og samarbejdspartnere. BioMekanikeren ejes og drives af Kenneth Carlsen som selv er aktiv Ironman triathlet, og har kompetance blandt andet indenfor fysioterapeutisk diagnosticering og behandling.

Banner